Daadkrachtig en Creatief in Zorg
^ Back to Top

Even voorstellen

 • Voorzitter Raad van Toezicht

  Overig
  Remy van Grinsven
 • Eddy de Vocht

  Administratie

   
  telefonisch bereikbaar: op werkdagen: 040-2869760  /  0657330392
  E-Mail: admin(at)carepower.nl

 • Piet van Ekert

  Casemanager
  Aandachtsgebied: Dommelregio ( Geldrop-Mierlo, Waalre, Son en Breugel) Bereikbaar via: 0615484824 E-Mail: piet(ad)carepower.nl
 • Lid Raad van Toezicht

  Overig
  Irma van den Hoek
 • Simone Allard

  Casemanager

  Ik ben Simone Allard, sinds 2016 casemanager bij CarePower. Wat ik het leukst vind aan mijn baan is de afwisseling. Geen cliënt is gelijk en juist die persoonlijke aanpak past bij mij. Ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen, ongeacht hoe moeilijk het kan lijken. Ik zie het als mijn persoonlijke taak om op te komen voor kwetsbare mensen in onze samenleving, die steeds moeilijker mee kunnen draaien door de verwachtingen die anderen van hen hebben.Ik sta naast de cliënt en kan cliënten bijstaan wanneer dat nodig is, als cliënten het lastig vinden voor zichzelf op te komen.Mede door die gedachte heb ik mij ook gericht op het ontwikkelen van een budgetcursus, speciaal gericht op mensen die om wat voor reden dan ook, wat extra ondersteuning op financieel gebied zouden willen krijgen. In deze cursus kan men leren hoe grip te krijgen op hun financiële situatie en hoe schulden kunnen worden voorkomen.
  Bereikbaar via mail: simone(at)carepower.nl
  06-42652407

 • Vivian Beerens

  Casemanager
  Aandachtsgebied: A2 Gemeenten Heeze Leende , Cranendonk en Valkenswaard Bereikbaar via: 0657339358 E-Mail: vivian(ad)carepower.nl (methodiekdeskundige)
 • Esther van der Reijden

  Casemanager
  Bereikbaar via: 06-46747913 esther(at)carepower.nl
 • Selma Dekker

  Casemanager

  e-mail: selma(at)carepower.nl

  telefoon: 0618724558

 • Vacature

  Casemanager
 • Dorinda Kerkhof

  Casemanager
  Dorinda Kerkhof email: dorinda(at)carepower.nl telefoon: 0611079394 Hallo, mijn naam is Dorinda Kerkhof. Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker ben ik in de hulpverlening gaan werken. Met veel plezier heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt (met jongeren van 15 tot 20 jaar), in de psychiatrie (met volwassenen) en met zelfstandig wonende mensen met een lichamelijke beperking. Sinds 2017 werk ik als ambulante casemanager bij CarePower. In de ruim 30 jaar dat ik werk, heb ik veel boeiende mensen mogen ontmoeten. Mensen die vaak belemmerd worden in hun dagelijkse leven en in hun groei. Ik ben, samen met de cliënt, altijd op zoek naar wegen, die er toe bijdragen dat mensen positiever naar zichzelf en naar de toekomst kunnen kijken. De eigen kracht, die ieder mens in zich heeft, is daarbij een belangrijk instrument.
 • Annelies Vogel

  Casemanager

  Mag ik me even voorstellen, Ik ben Annelies VogelIk vind het fijn als ik bij mijn clienten een glimlach op hun gezicht kan toveren. Ik werk al heel lang in dit vak en vind het nog altijd boeiend om met mensen om te gaan die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is mijn missie om mensen de regie over hun eigen leven terug te laten krijgen. Dat maakt dit werk voor mij zinvol. Mijn uitgangspunt hierbij is dat ik het iedereen gun respectvol behandeld te worden als goed mens. En naast hen staan, gewoon op basis van vertrouwen. Daar sta ik voor; dag in dag uit. 

   

   

  bereikbaar via; annelies(at)carepower.nl tel:0642362393

 • Lid Raad van Toezicht

  Overig
  Maarten Olthuis
 • Saima Vereijken

  Casemanager
  Hallo, ik ben Saima Vereijken en ben in maart 2016 begonnen met werken bij Carepower. Gedurende mijn werkjaren heb ik mogen ervaren dat mijn affiniteit voornamelijk ligt in het begeleiden en 1 op 1 coachen van mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen (leer)weg in het leven. Graag ondersteun ik mensen daar waar mogelijk en gewenst is in zijn of haar leerproces. Ik sluit graag aan bij wat er op dat moment nodig is. In mijn werk maak ik soms gebruik van Integral Eye Movement Therapy (IEMT) wanneer dit passend en wenselijk is. IEMT is een methode waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben. De methode brengt je snel tot de kern van een probleem; daar waar het probleem (bijvoorbeeld vervelende gevoelens) is ontstaan. Dit ligt vaak in het onderbewuste echter kan vanuit hier soms de transformatie ontstaan waar iemand behoefte aan heeft. In mijn werk als casemanager ben ik veel bezig met overdracht en tegenoverdracht, bewustwording en (veelal oude) patronen die zich blijven herhalen bij wij mensen. Mijn creatieve en gedreven persoonlijkheid blijft in mijn functie gelukkig goed uitgedaagd. Hiernaast ben ik erg blij en trots op de vertrouwde collegiale samenwerking binnen onze organisatie Casemanager (IEMT- therapeut) Mobiel: 06-48518022 e-mail: saima(at)carepower.nl
 • Roos Boumans

  Overig
  Trainee casemanager roos(at) carepower.nl tel: 0638074827
 • Sandra Nijs

  Casemanager
  Casemanager bereikbaar via sandra (at) carepower.nl tel: 0611079393
 • Christy melian

  Casemanager
  E-Mailadres: christy(at)carepower.nl Tel: 0634088557
 • Jaap Noorlander

  Casemanager

  Hoi, mijn naam is Jaap Noorlander. Sinds januari 2013 werkzaam bij CarePower en vind het fantastisch om samen met de cliënt aan de slag te gaan, naast de cliënt te gaan staan, deze als mens te zien en te benaderen en samen stappen zetten in dat wat de cliënt wil en belangrijk is voor de cliënt. Ik wil graag het instrument zijn voor de cliënt om iets wel te kunnen doen of ergens wel te kunnen komen. Het is prettig om vanuit een professionele organisatie samen met de cliënt een band op te bouwen en in vertrouwen en transparantie te werken aan zijn of haar doelen/hulpvragen en hem/haar verder te helpen. Werken in de buitenlucht of de natuur spreekt me erg aan. Ik werk graag praktisch met mijn handen en vindt het ​heerlijk om te fietsen en te wandelen. Daarnaast ben ik graag op pad, sport ik graag en vind ik het waardevol om dit te koppelen aan mijn mensgerichte kwaliteiten. In een minder geestelijk belastende omgeving toch samen met de client optrekken. Daarom ben ik bij CarePower de outdoor specialist en organiseer ik vrijwel wekelijks outdoor activiteiten met cliënten want; ;Elke keer als je heel even buiten bent geweest voel je van binnen een stukje beter ; Bereikbaar via: 0657339181 E-Mail: j.noorlander(at)carepower.nl (outdoor specialist)