Daadkrachtig en Creatief in Zorg
^ Back to Top

Even voorstellen

 • Esther van der Reijden

  Casemanager
  esther(at)carepower.nl 0646747913 Regioverantwoordelijke: Kempen ( Gezinsspecialist) Ik ben Esther van der Reijden en ik ben al sinds 2006 werkzaam in de hulpverlening. Eerst heb ik gewerkt in de jeugdzorg en daarna ben ik gaan werken in de thuisbegeleiding in de psychiatrie. Sinds 2014 werk ik bij CarePower als ambulant casemanager. Ik vind het fijn wanneer cliënten het prettig vinden wanneer ik bij hen thuis kom. Dat ik ze ondersteun op plekken waar dat nodig is en kijk naar de individu en de groei die mogelijk is bij deze persoon. Ik denk dat mijn cliënten zich veilig voelen bij mij, ik vind vertrouwen erg belangrijk in mijn werk. Niet alleen kijken naar de problemen, maar vooral samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.
 • Dorinda Kerkhof

  Casemanager
  dorinda(at)carepower.nl telefoon: 0611079394 Hallo, mijn naam is Dorinda Kerkhof. Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker ben ik in de hulpverlening gaan werken. Met veel plezier heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt (met jongeren van 15 tot 20 jaar), in de psychiatrie (met volwassenen) en met zelfstandig wonende mensen met een lichamelijke beperking. Sinds 2017 werk ik als ambulante casemanager bij CarePower. In de ruim 30 jaar dat ik werk, heb ik veel boeiende mensen mogen ontmoeten. Mensen die vaak belemmerd worden in hun dagelijkse leven en in hun groei. Ik ben, samen met de cliënt, altijd op zoek naar wegen, die er toe bijdragen dat mensen positiever naar zichzelf en naar de toekomst kunnen kijken. De eigen kracht, die ieder mens in zich heeft, is daarbij een belangrijk instrument.
 • Simone Allard

  Casemanager

  Ik ben Simone Allard, sinds 2016 casemanager bij CarePower. Wat ik het leukst vind aan mijn baan is de afwisseling. Geen cliënt is gelijk en juist die persoonlijke aanpak past bij mij. Ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen, ongeacht hoe moeilijk het kan lijken. Ik zie het als mijn persoonlijke taak om op te komen voor kwetsbare mensen in onze samenleving, die steeds moeilijker mee kunnen draaien door de verwachtingen die anderen van hen hebben.Ik sta naast de cliënt en kan cliënten bijstaan wanneer dat nodig is, als cliënten het lastig vinden voor zichzelf op te komen.Mede door die gedachte heb ik mij ook gericht op het ontwikkelen van een budgetcursus, speciaal gericht op mensen die om wat voor reden dan ook, wat extra ondersteuning op financieel gebied zouden willen krijgen. In deze cursus kan men leren hoe grip te krijgen op hun financiële situatie en hoe schulden kunnen worden voorkomen.
  Bereikbaar via mail: simone(at)carepower.nl
  06-42652407

 • Eddy de Vocht

  Administratie

   
  telefonisch bereikbaar: op werkdagen: 040-2869760  /  0657330392
  E-Mail: admin(at)carepower.nl

 • Annelies Vogel

  Casemanager

  tel: 0642362393  annelies(at)carepower.nl Regioverantwoordelijke: BOV

  Mag ik me even voorstellen, Ik ben Annelies VogelIk vind het fijn als ik bij mijn clienten een glimlach op hun gezicht kan toveren. Ik werk al heel lang in dit vak en vind het nog altijd boeiend om met mensen om te gaan die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is mijn missie om mensen de regie over hun eigen leven terug te laten krijgen. Dat maakt dit werk voor mij zinvol. Mijn uitgangspunt hierbij is dat ik het iedereen gun respectvol behandeld te worden als goed mens. En naast hen staan, gewoon op basis van vertrouwen. Daar sta ik voor; dag in dag uit. 

   

   

   

 • Saima Vereijken

  Casemanager
  Mobiel: 06-48518022 e-mail: saima(at)carepower.nl Regioverantwoordelijke: Helmond ( IEMT therapeute, Stagecoordinator) Hallo, ik ben Saima Vereijken en ben in maart 2016 begonnen met werken bij Carepower. Gedurende mijn werkjaren heb ik mogen ervaren dat mijn affiniteit voornamelijk ligt in het begeleiden en 1 op 1 coachen van mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen (leer)weg in het leven. Graag ondersteun ik mensen daar waar mogelijk en gewenst is in zijn of haar leerproces. Ik sluit graag aan bij wat er op dat moment nodig is. In mijn werk maak ik soms gebruik van Integral Eye Movement Therapy (IEMT) wanneer dit passend en wenselijk is. IEMT is een methode waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben. De methode brengt je snel tot de kern van een probleem; daar waar het probleem (bijvoorbeeld vervelende gevoelens) is ontstaan. Dit ligt vaak in het onderbewuste echter kan vanuit hier soms de transformatie ontstaan waar iemand behoefte aan heeft. In mijn werk als casemanager ben ik veel bezig met overdracht en tegenoverdracht, bewustwording en (veelal oude) patronen die zich blijven herhalen bij wij mensen. Mijn creatieve en gedreven persoonlijkheid blijft in mijn functie gelukkig goed uitgedaagd. Hiernaast ben ik erg blij en trots op de vertrouwde collegiale samenwerking binnen onze organisatie Casemanager (IEMT- therapeut)
 • Harold Knippels

  Casemanager

  Harold Knippels   06-48215578  e-mail harold(at)carepower.nl

  Ik hou van persoonlijk contact, korte lijnen en het hebben van vrijheid in mijn aanpak. Iedere cliënt is anders en de juiste motivatie is alles. Ik ben in november 2019 in dienst gekomen bij CarePower en vind daar precies deze ingrediënten.
   

  Ik ben van origine psycholoog, met een klinische oriëntatie. Na mijn opleiding heb ik diverse werkkringen gehad die mij alle waardevolle vaardigheden, kennis en inzichten hebben gebracht. Als wetenschappelijk onderzoeker leerde ik zorgvuldig analyseren en voorzichtiger interpreteren, als patiëntenvertrouwenspersoon leerde ik overtuigen, bemiddelen en verbinden. Het betekende voor mij ook mensen ontmoeten in hun grootste kwetsbaarheid en hun grootste (innerlijke) strijd. En ook het besef dat gelijk krijgen èn geluk vinden niet altijd samen gaan. Als consulent in het sociale domein (bijstand en wmo) leerde ik diverse regelingen, procedures en de sociale kaart kennen, en dat de weg van een topcarrière en dito leven naar de goot heel kort kan zijn. En dat geluk en dankbaarheid vaak te vinden zijn in kleine ‘alledaagse’ dingen. Dat relativeert enorm. Begeleiden begint voor mij met: ruimte en veiligheid bieden, dat iemand er mag zijn, dat kleine stappen oké zijn, samen zoeken naar wat werkt en soms ook die (ongemakkelijke) spiegel zijn.

 • Marloes Teune

  Administratie
  marloes(at)carepower.nl tel 040-2869760 / 0657330392
 • Sandra Nijs

  Casemanager
  tel: 0611079393 sandra (at) carepower.nl Regioverantwoordelijke: Eindhoven Mijn naam is Sandra Nijs, ik ben begonnen bij CarePower in 2017, toen nog als stagiaire. Het is voor veel moeilijk om hulp te vinden die echt aansluit bij wat ze nodig hebben. Dit omdat veel hulp gericht is op wat men in de samenleving denkt dat nodig is voor een persoon. Wat mij juist energie geeft is om echt te kunnen luisteren naar de persoon, samen te onderzoeken wat nodig is en wat helpend zou kunnen zijn – ook al is dat niet altijd de standaard weg. Ik vind het belangrijk dat anderen zich gehoord voelen en dat er niet voorbij wordt gegaan aan het gevoel van iemand. Je mag zijn wie je bent. Ik vind het ook belangrijk dat anderen niet het gevoel hebben er alleen voor te staan, hoe uitzichtloos een situatie ook is. Het gevoel om samen als een team te werken aan de doelen die cliënten zelf willen bereiken, geeft mij voldoening. De band die hierbij ontstaat is voor mij een van de meest bijzondere dingen van dit werk, en dat is de reden dat ik elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk ga.
 • ervaringsdeskundige

  Overig

  Yvonne van der Vloet

  Yvonne(at)carepower.nl telefoon 0638074827

 • Lid Raad van Toezicht

  Overig
  Maarten Olthuis
 • Voorzitter Raad van Toezicht

  Overig
  Remy van Grinsven
 • Piet van Ekert

  Casemanager
  Aandachtsgebied: Dommelregio ( Geldrop-Mierlo, Waalre, Son en Breugel) Bereikbaar via: 0615484824 E-Mail: piet(ad)carepower.nl
 • Selma Dekker

  Casemanager

  e-mail: selma(at)carepower.nl   telefoon: 0618724558

   

  Hallo,

  Ik ben Selma Dekker en ben sinds 2018 werkzaam bij Carepower.

  Voordat ik bij Carepower kwam, heb ik 15 jaar ambulant gewerkt binnen de psychiatrie.

  Wat ik boeiend vind in mijn werk, is dat ieder mens uniek is en voor iedereen een eigen levenspad te bewandelen is. Graag, waar nodig, ondersteun ik dit pad en ga samen met de persoon kijken waar wensen, krachten en mogelijkheden liggen. Soms is het samen hard werken en puzzelen om iets te bewerkstelligen.

  Na al die jaren vind ik mijn werk nog steeds boeiend, ik  geniet ervan wanneer er weer stapjes of stappen bereikt zijn.

 • Mara

  Casemanager
  per 1 juni 2020
 • Linder Baladien

  Casemanager

  Email: linder(at)carepower.nl  Telefoon: 0657339181 Regioverantwoordelijke: Peel

   

  Hallo, mijn naam is Linder. Mijn carrière in het sociaal werk is gestart met het begeleiden van Minderjarige Asielzoekers, kort hierna ben ik aan de slag gegaan met een pilot "resocialisatie jong volwassenen in detentie" voor Jeugdwerk. Het project verliep goed en werd uiteindelijk als vaste aanbod in het te leveren begeleidingsdiensten van Jeugdwerk geïmplementeerd. Daarnaast ook een pilot gedraaid met jongeren die uit detentie kwamen en deze om te turnen tot straatcoaches. Het idee hierachter was, ervaringsdeskundigenzetten inzetten op overlastgevende (hang)groepen in de wijk. Het project kwam snel tot een succes en werd dit ook een vast aanbod voor Jeugdwerk. Na jaren in de jeugdzorg en in de maatschappelijke branche in Zuid Oost Brabant gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk in de Regio Rijnmond terecht gekomen alwaar ik 3 jaar met heel veel plezier heb mogen werken. Eenmaal in de regio Rijnmond dacht ik vaak aan het liedje van Guus Meeuwis "want in Brabant brandt nog licht". Het vele reizen en heimwee naar het mooie Brabant heeft mij weer bewogen om terug te keren. Vanuit presentie, selfcounseling (eigen kracht) en competentievergroting werk ik en probeer ik een ieder uit te dagen om iets van van het leven te maken en daarom is mijn motto, "maak van een probleem een uitdaging en niet andersom".

 • Amy van de Wetering

  Casemanager

  0657339358 amy(at)carepower.nl